Deputatul Popa a lipsit motivat de la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Florian Popa a suferit un accident în 2 septembrie 2011, în urma căruia a fost operat şi a rămas imobilizat până în 2 decembrie, el făcând aceste precizări după ce Institutul pentru Politici Publice a arătat în bilanţul activităţii parlamentare că Popa a participat doar la două zile de vot electronic.

"Pentru îmbunătăţirea calităţii informaţiei, ţin să aduc la cunoştinţă, atât IPP, cât şi opinei publice române, care a parcurs materialul emis de IPP şi preluat de diferite vehicule mass-media, faptul că, în data de 2 septembrie 2011 am suferit un accident, în urma căruia a trebuit să fiu spitalizat şi operat pentru o fractură la glezna stângă, recidivată. În urma operaţiei am rămas imobilizat până la data de 2 decembrie 2011", precizează deputatul Florian Popa.

Popa adaugă că, pentru conformitate, poate fi verificat la Administraţia Camerei Deputaţilor, concediul medical acordat în respectiva perioadă, document care a şi fost depus la organele competente.

Studiul IPP arată că, în perioada analizată, pe ultimele poziţii ale clasamentului general al prezenţei se află deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, cu 3% prezenţă la voturile finale, şi deputatul PSD Florian Popa, cu 12% prezenţă. Acesta din urmă a participat doar la două zile de vot electronic în plenul Camerei Deputaţilor, respectiv pe 15 decembrie şi pe 20 decembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite