UPDATE Mihaela Popa (PDL): Arafat ar putea fi contracandidatul lui Oprescu la Capitală. Ce zice Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a apreciat că "fenomenul Arafat arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti", medicul putând fi chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.

UPDATE 20.50 Boc nu-l vede primar pe Arafat
„Doamna Popa nu-l cunoaşte pe Raed Arafat sub aspect uman. E un om dedicat profesiei şi profesionalismului. Acolo el se simte acasă. A lucrat cu numeroşi miniştri şi sunt convins că ar putea lucra şi cu alţii la fel de bine. Este un profesionist desăvârşit!", a spus Boc la B1TV.

"Societatea românească are nevoie de o reformă reală a clasei politice. Oamenii simt o aversiune faţă de partidele care se află acum la Putere, dar nici nu simpatizează cu partidele din Opoziţie. Avem nevoie de o clasă politică care să fie capabilă să comunice eficient atât în interior, în cadru instituţional - Parlament, Preşedinţie, Guvern, cât şi în relaţia acestora cu cetăţeanul. Dar, în primul rând, viitoarea clasă politica trebuie să se bucure de credibilitate", a arătat senatorul PDL Mihaela Popa.

În opinia vicepreşedintelui PDL, "notorietatea şi credibilitatea doctorului Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei". "Cu aceşti oameni credibili trebuie să începem schimbarea clasei politice", a mai apreciat Popa.

Citiţi şi:
EDITORIAL DE SABIN ORCAN: De la Arafat la Fenechiu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite