Ponta şi Antonescu pun ţara la cale în restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta și Crin Antonescu
Victor Ponta și Crin Antonescu

La scurt timp după ce a recepţionat şocul deciziei Comisiei de Etică a Universităţii, care l-a declarat plagiator, premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu preşedintele interimar, Crin Antonescu.

La scurt timp după ce a recepţionat şocul deciziei Comisiei de Etică a Universităţii, care l-a declarat plagiator, şi după ce a acuzat un „complot" al oamenilor lui Traian Băsescu la Ministerul Agriculturii - pentru a compromite Guvernul printr-un nou „caz Grăjdan", premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu preşedintele interimar, Crin Antonescu. Cei doi au pus ţara la cale vineri, timp de o oră şi jumătate, la restaurantul „Trattoria il Calcio" de pe strada Clucerului, în apropiere de Şoseaua Kiseleff.

Antonescu şi Ponta au sosit la restaurant în jurul orei 15.00, iar o oră mai târziu li s-a alăturat şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Cei trei demnitari au plecat spre 16.30, afişând o stare de bună dispoziţie. Verdictul de plagiat nu părea să-l afecteze pe Ponta, iar povestea cu „complotul de la Agricultură" părea să-i amuze pe toţi trei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite