Ponta nu ştie dacă va merge la şedinţa CSAT, condusă de Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că nu ştie dacă va merge la şedinţa de joi a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), invocând că a fost informat târziu despre asta.

La finalul şedinţei de marţi a USL, Victor Ponta a spus că nu se va face nicio cerere pentru introducerea situaţiei Oltchimului pe ordinea de zi a şedinţei CSAT.

"Nu a făcut nimeni niciun fel de solicitare şi nu văd de ce ar face Oltchim obiectul CSAT-ului", a precizat premierul, citat de realitatea.net. Ponta a adăugat că nu ştie dacă va participa la şedinţa CSAT, deoarece a fost informat târziu.

Şedinţa CSAT a fost convocată de preşedintele Traian Băsescu pentru a se discuta achiziţia de avioane de vânătoare, acesta fiind singurul punct de pe ordinea de zi, însă, la solicitarea unora dintre membrii CSAT, pe ordinea de zi ar putea fi introdus şi subiectul privatizării Oltchim, potrivit Mediafax.

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a scris pe blogul personal că o posibilă prezenţă a premierului Victor Ponta la şedinţa CSAT de joi va fi un test important pentru coabitare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite