Ponta i-ar păstra pe Leonard Orban şi Cătălin Predoiu în Guvern. Antonescu nu îi vrea pe locurile PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene, şi Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, ar putea fi păstraţi în Guvernul Ponta.

Victor Ponta a confirmat, oficial, că intenţionează să îl păstreze în Guvern pe ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.
Întrebat dacă îl va menţine pe Leonard Orban în funcţia de ministru, aşa cum a declarat cu alte ocazii, Ponta a spus: „Da, dar nu am apucat să vorbesc cu domnia sa astăzi, dar toate intenţiile bune vreau să le menţin. Mi-aţi adresat întrebarea înainte să discut cu domnia sa dacă doreşte să îşi continue activitatea".
De asemenea, surse din USL declarau că la Ministerul Justiţiei ar putea fi menţinut Cătălin Predoiu. Liberalii susţin că dacă Predoiu va fi ministrul Justiţiei el să fie nominalizat pe locurile PSD.

Întrebat despre o posibilă prezență a foștilor miniștri în actualul cabinet, Antonescu a fost tranșant: "Din punctul meu de vedere, strict asta este problema premierului, nu cred că este normnal ca vreun membru al cabinetului anterior să se regăsească pe locurile noului cabinet, în niciun caz pe locurile alocate PNL nu veți întîlni astfel de persoane" a afirmat Crin Antonescu.
"Din bune motiv, că și dacă împărtășesc păreri mai bune să zicem despre Leonard Orban, chiar și despre domnul Predoiu, cred, sunt sigur că avem oameni și în PNL și în PSD, cel puțin de aceeași valoare oricând".


Guvernul va avea 16 ministere şi 20 de membri, iar PSD şi PNL au conevenit că îşi vor împărţi paritar posturile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite