Ponta evită să spună dacă Geoană îşi menţine colegiul Dăbuleni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a evitat să precizeze, marţi seară, dacă senatorul independent Mircea Geoană va candida în colegiul său din Dăbuleni, el arătând că nu a avut o nouă discuţie cu acesta şi că ar fi foarte bine dacă fostul lider al social-democraţilor ar candida din partea USL.

Întrebat de jurnalişti dacă poate să spună dacă Geoană va candida în acelaşi colegiu din Dăbuleni, Ponta a răspuns: "Nu, nu pot să vă spun decât că eu cred că e foarte bine să candideze din partea USL".

"Nu am avut până în acest moment o nouă discuţie cu domnia sa, dar e foarte bine să candideze din partea USL", a spus Ponta.

Surse din PSD au precizat pentru Mediafax că actuala conducere a partidului nu agreează o nouă candidatură a lui Geoană în colegiul său din Dăbuleni, propunerea avansată acestuia fiind o candidatură pentru un post de senator, cu susţinerea USL, pe locurile PSD, dar într-un colegiu din Bucureşti, cel mai probabil din Sectorul 5.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, poziţia lui Geoană este de a nu renunţa la candidatura sa în colegiul din Dăbuleni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite