Ponta despre descinderile de la Vama Albiţa: Piese de teatru de prost gust

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că descinderile DGA la Vama Albiţa, soldate cu ridicarea a peste 50 de vameşi şi poliţişti de frontieră, sunt parte a unor piese de teatru de prost gust, care ar putea avea succes pe plan intern, dar nu şi extern.

"Sunt piese de teatru, o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni. Fiţi convinşi că toată corupţia e numai la ofiţerii din vamă şi, eventual, la un sindicalist. Blejnar, Ialomiţianu, Falcă, toţi ceilalţi n-au auzit de aşa ceva niciodată şi nu ştiu nimic. Piese de teatru de prost gust. N-o să ne folosească la nimic", a comentat Ponta despre descinderile la Vama Albiţa.

Preşedintele social-democraţilor este de părere că acţiunile  efectuate de DGA ar putea avea succes numai pe plan intern.

"Cei din Europa, care ne-au dat semnalul, ne-au dat un semnal serios iar noi, în loc să le răspundem serios, adică să combatem sistemul de corupţie care stăpâneşte toată zona fisacală din România până la şeful ANAF, facem nişte piese de teatru care poate pe plan intern au succes, dar pe plan extern ştie toată lumea că de fapt nu s-a întâmplat nimic", a spus Ponta.

După descinderile de la Vama Siret şi cele din vestul ţării, procurorii au revenit în cea mai mare vamă din estul ţării, cea de la Albiţa. Activitatea în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, a fost blocată, luni dimineaţă, la ora 6.00, în urma unor percheziţii şi descinderi de care sunt vizaţi vameşi şi poliţişti de frontieră suspectaţi de luare de mită şi trafic de ţigări. Peste 50 de poliţişti de frontieră au fost duşi la Bucureşti. Vezi aici detalii.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite