Ponta, trimis să-şi spele păcatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parascheva, "îmbrăcat în trening". "Acesta a atras atenţia credincioşilor aflaţi în Catedrală şi a miilor de pelerini din jurul Catedralei Metropolitane prin felul în care s-a îmbrăcat

Parascheva, "îmbrăcat în trening". "Acesta a atras atenţia credincioşilor aflaţi în Catedrală şi a miilor de pelerini din jurul Catedralei Metropolitane prin felul în care s-a îmbrăcat pentru această mare sărbătoare a întregii Moldove. Nu cunosc motivele pentru care vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, domnul Victor Ponta, a ajuns la această sărbătoare îmbrăcat în trening şi de ce s-a aşezat în primul rând, ca să-l poată vedea o ţară întreagă, prin intermediul televiziunilor, că nu a fost dus la biserică. După opinia mea, deputatul Victor Ponta a lezat nu numai imaginea Camerei Deputaţilor, ci şi a Parlamentului României", scrie senatorul PRM Gheorghe Funar în sesizarea adresată Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.
Funar a cerut discutarea acestui caz în conducerea Camerei şi trimiterea lui Ponta la reuniunile grupului de rugăciune. Subiectul a fost, într-adevăr, dezbătut în şedinţa Biroului, dar majoritatea comentariilor au fost ironice. Deputaţii au discutat dacă Ponta ar trebui trimis să facă mătănii sau să fie pedepsit să spună, zilnic, un anumit număr de rugăciuni.
Până la urmă, ei au anunţat presa că "au luat notă" de inedita cerere a lui Funar, dar nu i-au aplicat nici o sancţiune deputatului PSD.
"Nu umblu în trening, ce, sunt nebun?"
Deputatul PSD Victor Ponta este de acord cu solicitarea colegului său de la Senat, privind participarea la grupul de rugăciune al Camerei Deputaţilor, doar dacă şi senatorul Gheorghe Funar va face o vizită Comisiei pentru sănătate. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor susţine că acuzaţiile pe care Funar i le aduce nu sunt fundamentate. "Nu am fost îmbrăcat în trening, ce, sunt nebun? Eu nu îmbrac trening decât pe teren, la fotbal", ne-a declarat deputatul social-democrat, care susţine că era îmbrăcat într-un pulovăr şi pantaloni negri de stofă. Fiind vorba de Gheorghe Funar, toată lumea a găsit o scuză justificată pentru solicitarea lui.
Până şi cel vizat direct consideră că totul are o explicaţie, atunci când e vorba de Funar, pentru că "dânsul are probleme". Scrisoarea trimisă de Gheorghe Funar preşedintelui Camerei nu a făcut decât să stârnească veselia celor din şedinţă.
Deputatul PSD Miron Mitrea însă, încercând să păstreze seriozitatea şedinţei, a sugerat că Funar ar trebui să se ocupe de problemele de la Senat şi nu să trimită tot felul de scrisori la Camera Deputaţilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite