Ponta a demis mai mulţi secretari de stat din ministere şi din aparatul de lucru al lui Marko Bela

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a demis din funcţie mai mulţi secretari de stat din ministere şi din aparatul de lucru al fostului vicepremier Marko Bela, numindu-l în acelaşi timp pe secretarul general al Senatului, Ion Moraru, în postul de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Astfel, prin decizii semnate în cursul zilei de marţi, premierul Ponta a dispus eliberarea lui Claudiu Stafie din funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, a lui Cristian Irimie din postul de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii şi a lui Dumitru Cornoiu ca secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

O altă decizie semnată de premier vizează eliberarea lui Mirel Dobrică din postul de subsecretar de stat la Ministerul Justiţiei, notează Mediafax.

Au mai fost demişi cinci secretari de stat şi consilieri din aparatul de lucru al fostului vicepremier Marko Bela.

Actualul secretar general al Guvernului, Deszi Attila, a fost trecut în postul de inspector guvernamental, iar Andrei Rizoiu, fost consilier la cabinetul vicepremierului Dan Nica în 2009, a fost numit secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite