Ponta e pregătit să intre în cursa pentru Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sondajele de opinie ale social-democraţilor bucureşteni îi scot în faţă, la capitolul notorietate, pe Victor Ponta şi pe Cristian Diaconescu. Discuţiile despre candidatură nu s-au purtat

Sondajele de opinie ale social-democraţilor bucureşteni îi scot în faţă, la capitolul notorietate, pe Victor Ponta şi pe Cristian Diaconescu. Discuţiile despre candidatură nu s-au purtat încă într-un cadru oficial.

Victor Ponta (foto) spune că nu s-ar da în lături, dacă asta va fi hotărârea partidului. "Nu mi-a propus nimeni. Cu mine nu a purtat nimeni o astfel de discuţie. De principiu, dacă au nevoie de mine, nu am nicio problemă. Nu exclud, dacă au nevoie de mine şi se pun de acord", a declarat Ponta.

El a mai spus că nu ar avea nicio problemă să lucreze cu organizaţia de Bucureşti, în condiţiile în care s-a aflat în relaţii tensionate cu Marian Vanghelie. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, a spus şi el că nu a fost abordat de cineva din partid. "Nici mie nu mi s-a spus nimic. O să susţin oameni care au experienţă în administraţie, care au proiecte pentru Bucureşti", a afirmat liderul social-democrat.

Potrivit unor surse din partid, social-democraţii vor avea o întâlnire, de taină, în teritoriu, în acest sfârşit de săptămână. Se pare că Ion Iliescu, care a lipsit de la Comitetul Executiv de la Braşov din toamna trecută, a declarat că va veni oriunde vor decide colegii săi, numai să îşi poată prezenta "analiza" despre situaţia PSD. Sursele citate au mai spus că eventuala şedinţă ar fi foarte tensionată, tonul urmând să fie dat chiar de Ion Iliescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite