Ponta va coordona organizaţia PSD Bucureşti, în locul lui Vanghelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Victor Ponta a declarat azi, la finalul Comitetului Executiv al partidului, că s-a decis ca organizaţia PSD Bucureşti să fie condusă pe perioada preelectorală de un birou de coordonare provizoriu pe care îl va conduce personal. Din el mai fac parte vicepreşedinţii -Corina Creţu, Rodica Nassar, Marian Vanghelie, Ecaterina Andronescu şi cei doi foşti preşedinţi ai partidului Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi liderul organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, au avut un tete-a tete înaintea şedinţei Comitetului Executiv al partidului, potrivit unor surse social-democrate, Ponta urmând să coordoneze cea mai puternică filială a formaţiunii.Vanghelie îşi va păstra totuşi funcţia de preşedinte.

"Întrebaţi-l pe preşedintele partidului", a fost singura reacţie a lui Marian Vanghelie, la finalul şedinţei Comitetului Executiv, chestionat  insistent de ziarişti dacă mai este sau nu şef al PSD Bucureşti. Potrivit surselor citate, s-a pus în discuţie trecerea pe linie moartă a lui Marian Vanghelie, căruia Ponta i-a reproşat de mai multe ori relaţia cu PDL. Rămâne de văzut formula procedurală la care va recurge Ponta pentru a prelua frâiele organizaţiei.

Victor Ponta a întârziat o jumătate de oră la şedinţa Comitetului executiv al partidului. El le-a spus social-democraţilor că a întârziat pentru că a avut o discuţie cu şeful PSD Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite