Ponta spune că mai sunt "câteva nemulțumiri" la împărțirea candidaților USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

USL nu a finalizat candidaturile în şapte-opt județe și mai există unele nemulțumiri în teritoriu, au declarat liderii Uniunii la finalul ședinței de marți.

"Mai sunt câteva nemulțumiri, au mai rămas echipele să lucreze", a declarat liderul PSD Victor Ponta, întrebat dacă s-a terminat repartizarea candidaților pe colegii și dacă mai sunt nemulțumiri în teritoriu.

Vicepreședintele PNL Relu Fenechiu a declarat și el că mai sunt de stabilit candidații în şapte-opt județe, dar el nu le-ar numi chiar neînțelegeri. "Sunt câteva județe, şapte-opt. Pot să vă spun de exemplu că la Iași nu am definitivat, dar nu pentru că ar exista o discuție, ci pur și simplu nu am avut timp, ocupându-ne de restul țării, nu am avut timp să ne ocupăm de Iași", a precizat Fenechiu.

Liderul UNPR Gabriel Oprea a participat marți pentru prima oară la o ședință a USL și membrii Uniunii au declarat că s-au înțeles "foarte bine" cu uneperiștii și că "marea majoritate" a parlamentarilor UNPR, deși sunt transfugi care au plecat de la PNL și PSD își vor păstra colegiile la alegerile din 9 decembrie, informează NewsIn.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite