Ponta, la mitingul din faţa sediului PDL: Nu ne este frică de Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 300 de membri şi simpatizanţi PSD au pichetat astăzi sediul PDL Piteşti, în semn de solidaritate cu preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat preventiv pentru 29 de zile. La miting, preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat că Traian Băsescu şi Mircea Andrei sunt cei responsabili de arestarea lui Nicolescu.

De altfel, în majoritatea oraşelor au fost pichetate sedii PDL, în unele protestul a avut loc şi fără autorizaţie.

Mai citeşte şi:

PSD cere ca Nicolescu să fie judecat în libertate

"Nu ne este frică şi nu vă este frică de PDL şi de Băsescu", le-a spus Ponta celor aflaţi în faţa sediului PDL. "Vreau să vă spun că eu sper ca Dumnezeu să-i dea putere lui Constantin Nicolescu", a adăugat el, citat de Mediafax.

Adrian Năstase: Justiţia să fie într-adevăr independentă

"Din păcate, prin procurorii pe care Traian Băsescu, Monica Macovei i-au numit şi din care au construit de fapt un instrument politic, astăzi justiţia este politizată. De aceea, Constantin Nicolescu este astăzi la închisoare, este trimis la închisoare, este trimis de fapt în spital şi familia lui este afectată, sănătatea lui este distrusă. De ce? Pentru că a muncit ani de-a rândul pentru ca dumneavoastră aici şi noi toţi de fapt să putem să rezolvăm, aşa cum s-a mai reuşit, cu greu, printre picături, cu bani puţini care au fost daţi aici în judeţ, pentru că nu făcea parte din gaşca lui Traian Băsescu, a celor de la PDL. De aceea trebuie să-l apărăm pe Constantin Nicolescu, un prieten, un om care a ştiut de fiecare dată să-şi facă datoria faţă de oameni", a precizat  Adrian Năstase, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

"De aceea suntem aici, să apărăm un principiu, apărând un principiu apărăm şi un om, un om nevinovat, un om care întotdeauna a ştiut să muncească, discret, fără să creeze probleme cuiva, e un om extraordinar, pe care eu l-am considerat şi îl consider în continuare nu doar un om de partid, ci şi un prieten. Să ne batem pentru el, pentru că astfel ne vom bate pentru noi toţi, împotriva unui stat poliţienesc, a unui regim care devine unul criminal, un regim care, după ce distruge de fapt ţara, distruge pe fiecare în parte, arestând şi încercând să introducă prin teamă intimidare în societatea românescă", a adăugat Năstase.

Marian Vanghelie: Nu mai avem nevoie de un stat poliţienesc

"Nu mai avem nevoie de un stat poliţienesc pe care l-a făcut Traian Băsescu. Avem nevoie de construcţia unui stat de drept, avem nevoie de o justiţie dreaptă şi trebuie să le spunem tuturor românilor, societăţii civile, tuturor colegilor care sunt în partid că trebuie să ieşim pentru fiecare membru, să nu ne ia câte unul, câte unul, câte unul, cum s-a întâmplat în '40", a subliniat  Marian Vanghelie.

"Trebuie să fim uniţi şi să îi spunem lui Traian Băsescu că viaţa se întoarce (...) Nimeni nu trebuie să plece din viaţă fără să plătească pentru anumite nereguli pe care le face", a atras atenţia Vanghelie.

"Ei cred că ne vor lua unul câte unul şi ne vor speria. Nu ne este frică. Voi ieşi şi public şi voi spune - aştept să vină mascaţii, dimineaţa la 6. Îi aştept acasă. Şi, în fiecare dimineaţă, mă uit pe geam ca să văd dacă îmi vine rândul ", a mai spus Vanghelie.



Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite