Ponta și-a amenințat miniștrii cu remanierea dacă nu prezintă public fraudele guvernelor PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor să prezinte public rezultatele auditului privind activitatea fostului Guvern şi să anunţe organele de cercetare despre neregulile descoperite, avertizându-i că nu vor mai rămâne la conducerea ministerelor dacă nu vor respecta aceste cerinţe.

„Vă rog pe toţi miniştrii să începeţi să prezentaţi rezultatele auditului realizat în cadrul ministerelor, altfel o să fim acuzaţi că acoperim fapte ilegale, fraude, nereguli desfăşurate în ministerele pe care acum le conduceţi. Niciun ministru nu poate să rămână în continuare ministru dacă nu pune la dispoziţia organelor abilitate ale statului şi la dispoziţia media lucrurile concrete pe care le-a găsit în minister. Vă rog să luaţi foarte în serios această avertizare a mea", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

El i-a mai atenţionat că sunt obligaţi să sesizeze organele statului şi să informeze opinia publică asupra rezultatelor auditului.

La momentul preluării guvernării, în luna mai, premierul desemnat Victor Ponta a anunţat că toate instituţiile au sarcina ca în 30 de zile să efectueze un audit, pentru a constata dacă există grave încălcări ale legii în cazul cărora să fie sesizate organele judiciare ale statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite