VIDEO Ponta, sub tirul ironiilor fine ale lui Andrieș: ”Ar vrea să fie Titulescu/ Ăsta da plagiat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta este poreclit Micul Titulescu
Victor Ponta este poreclit Micul Titulescu

Alexandru Andrieș a lansat de curând un cântec pentru care încă se află în căutarea unui titlu. Piesa are ca temă centrală plagiatul, iar Victor Ponta este menționat de mai multe ori în versurile baladei.

Artistul a prezentat anul acesta, în cadrul festivalului Folk You din Vama Veche, o baladă căreia încă nu i-a găsit un titlu, așa că a numit-o: "Cântec plagiat (deocamdată)".

În textul baladei regăsim mai multe mențiuni la plagiatul premierului, subiect care a făcut deja înconjurul lumii și al presei internaționale.

"Cuvintele deștepte le-am furat dintr-un doctorat", mărturisește cantautorul pe un ton ironic. Păstrând aceeași atitudine, Andrieș îl imită pe Victor Ponta în momentul în acesta a negat că ar fi plagiat în teza de doctorat: "Care-i treaba, de ce v-ați supărat?".

Tema plagiatului și ironiile fine fac deliciul publicului care aplaudă frenetic la ascultarea versurilor.

Andrieș încheie balada într-o notă amuzantă și cu un atac direct la plagiatul premierului: "Sarmaua e plagiat/ Și micu-i puțin plagiat/ Stufstock e un fel de Woodstock/ Total dezorganizat/ Botezatu se crede Versace/ Nenea Boc se crede bărbat /Ponta ar vrea să fie Titulescu/ Ăsta da plagiat!"

”Micul Titulescu” era alintul lui Năstase pentru Victor Ponta. În noiembrie 2002, Adrian Năstase remarcă faptul că Ponta seamănă din profil cu Nicolae Titulescu şi devine astfel "micul Titulescu".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite