Ponta, în replică la afirmaţia lui Antonescu: "După ce omorâm ursul, vedem ce facem cu pielea lui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, în replică la afirmaţia liderului PNL, Crin Antonescu, potrivit căreia dacă moţiunea de cenzură pe care opoziţia se pregăteşte să o depună va trece, premierul nu ar trebui să fie de la PSD, ci un independent, că nu persoanele sunt importante.

"Nu persoanele sunt importante. Putem stabili după aceea. După ce omorâm ursul, vedem ce facem cu pielea lui", a spus Ponta, după ce a participat la şedinţa Departamentelor PSD, desfăşurată la sediul partidului din strada Ion Ionescu de la Brad.

Mai citiţi şi;

Crin Antonescu: "Iniţiativa lui Ghişe e aberantă şi ne delimităm de ea“

Liderul PSD a mai spus că acţiunea de suspendare a şefului statului, Traian Băsescu, va fi introdusă după ce preşedintele va promulga legea adoptată "prin fraudă".

"Nu cred că s-a răzgândit cineva că această lege a fost promulgată prin fraudă", a afirmat Ponta.

În ceea ce priveşte Legea pensiilor, Ponta a susţinut că judecătorii de la Curtea Constituţională nu vor analiza modul "fraudulos" de adoptare a legii şi a arătat că acest act normativ a fost solicitat de Fondul Monetar Internaţional, însă acordul nu prevedea adoptarea acesteia prin ''fraudă''.

"Noi vorbim de modul fraudulos în care a fost adoptată Legea pensiilor. Curtea Constituţională nu este nici Parchet, nici procuratură, nici instituţie penală. De asta am depus separat plângerea penală împotriva Robertei Anastase", a mai spus preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite