Ponta, despre demisia lui Mocanu: Nu sunt fericit de soluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la demisia lui Victor Mocanu din partid şi la anunţul acestuia privind candidatura sa ca independent la CJ Buzău, că nu este fericit de soluţia la care s-a ajuns şi că important este ca la CJ să nu câştige Cezar Preda.

"Aşa cum am anunţat, nu sunt fericit de soluţia la care s-a ajuns. Aş fi considerat că era mai bine ca PSD să aibă candidatul la judeţ, dar aşa s-a negociat în USL şi eu ţin la negocierea din USL, chiar dacă PSD a pierdut judeţul", a spus Ponta.

El a precizat că este mulţumit de candidatul PSD la Primăria Buzău, Constantin Boşcodeală, pe care se bazează.

"Eu sunt mulţumit de Constantin Boşcodeală, care este candidat, este preşedinte de organizaţie şi este omul pe care eu mă bazez la Buzău", a spus Ponta.

El a precizat că la Buzău este important ca democrat-liberalul Cezar Preda să nu câştige preşedinţia Consiliului Judeţean.

"
"Nu vreau să pozez sau să fiu fals şi să vă spun că sunt fericit de soluţie, dar este o discuţie pe care am avut-o, o respectăm şi nu pot decât să îmi doresc ca USL să obţină cât mai multe voturi la Buzău. Nu vreau să fiu fals, să spun că sunt foarte bucuros, dar aşa ne-am înţeles, aşa mergem mai departe", a comentat Ponta referitor la cedarea candidaturii pentru CJ Buzău către PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite