Ponta, despre campania lui Dan Diaconescu: E o jignire pentru Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a catalogat drept "jignire" pentru locuitorii din Târgu-Jiu modul în care îşi face campanie electoralã liderul PP-DD, Dan Diaconescu, criticând iniţiativa acestuia de a duce moaştele Sfântului Andrei în colegiul în care candideazã la parlamentarele din 9 decembrie.

"Eu nu am acces la moaşte ca sã spun aşa, sunt în patrimoniul Bisericii Ortodoxe Române şi sigur cã asta mai lipsea - sã plimbe Diaconescu moaştele cine ştie pe unde. Dincolo de asta însã, Târgu Jiu este un oraş mai micuţ, liniştit, oamenii se simt agresaţi. (...) Oamenii sunt normali, se culcã seara, merg la serviciu. Când dã un nebun grãmadã peste ei, ba cu moaşte, ba cu Rolls Royce-ul îi mai calcã pe strãduţe... e o senzaţie ciudatã. În Târgu-Jiu, Ecaterina Teodoroiu este strada principalã. Mai este complexul Brâncuşi, în rest strãzile sunt destul de mici pentru Rolls Royce-ul alb. Este periculos. Dincolo de partea de amuzament, este totuşi o jignire pentru oamenii de acolo sã te duci aşa peste ei", a spus Ponta la România TV.

Comentariul premierului vine în contextul în care Dan Diaconescu a afirmat cã ar fi vrut sã ducã racla cu moaştele Sfântului Andrei în acest oraş, dar nu a fost lãsat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite