Ponta, despre Dan Diaconescu: "Habar n-are de Oltchim. Vrea să păcălească nişte naivi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Diaconescu intervine în privatizarea Oltchim prin  acţiuni pe care avocaţii le consideră „extraordinare“
Dan Diaconescu intervine în privatizarea Oltchim prin acţiuni pe care avocaţii le consideră „extraordinare“

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, că nu i se pare "deloc de râs" prezenţa lui Dan Diaconescu în procedura de privatizare a Oltchim.

"Apelul meu a fost făcut și către oamenii de acolo. Cu cât se manifestă mai violent, îi gonesc pe investitori, pe administratori, cu atât s-ar putea să-i sperie. Interesul este de a avea pe cineva să vină să salveze combinatul. Pentru a putea acest lcuru, trebuie să ai o forţă financiară şi o expertiză internaţională extraordinară. Nu mi se pare de râs absolut deloc prezenţa domnului Dan Diaconescu. Domnul Diaconescu ştie foarte bine că nu poate să facă nimic la Oltchim. Nu are nici bani, nici experienţă. Habar n-are să vândă produsele Oltchimului, dar sigur le foloseşte în perioada de campanie electorală pentru a păcăli nişte naivi ", a spus Victor Ponta, la România TV.

Termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Oltchim a fost prelungit până joi, 20 septembrie, la ora 12:00, a anunţat, luni, şeful OPSPI, Remus Vulpescu, precizând până pe data de 22 septembrie trebuie informaţi reprezentanţii FMI cu privire la începerea negocierilor cu investitorii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite