Ponta: În principiu, USL va participa la consultaţiile de la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că, în principiu, cele trei partide din opoziţie vor merge, luni, la Cotroceni, pentru a participa la consultaţii cu şeful statului.

După ce, joi, Ponta anunţase că gruparea pe care o conduce nu a primit nicio invitaţie, el a declarat, astăzi, că invitaţia la consultaţiile cu preşedintele, care vor avea loc la Cotroceni, a fost primită la sediul central PSD.
Ponta a susţinut, ca şi colegul său, preşedintele PC, Daniel Constantin, că o decizie finală la nivelul Uniunii, precum şi mandatul cu care Opoziţia va merge la Cotroceni, vor fi hotărâte luni dimineaţă.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat, joi, toate partidele politice parlamentare, la consultaţii, la Palatul Cotroceni. Pe lista suibiectelor de discuţie, se regăseşte ratificarea acordului interguvernamental şi reluarea funcţionării Parlamentului.

Secretarul general PDL, Ioan Oltean, a declarat, astăzi, că, gruparea din care face parte, va susţine acordul interguvernamental prin care se va asigura stabilitatea UE. Şi Opoziţia şi-a exprimat susţinerea de principiu a acordului interguvernamental.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite