Ponta, candidat de Chitila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta, presedintele Tineretului Social-Democrat, a anuntat, ieri, la Cluj, ca va candida pentru un post de consilier local al comunei Chitila, unde are si domiciliul, in capul listei. "Este un

Victor Ponta, presedintele Tineretului Social-Democrat, a anuntat, ieri, la Cluj, ca va candida pentru un post de consilier local al comunei Chitila, unde are si domiciliul, in capul listei. "Este un exercitiu pentru mine. Am timp apoi sa optez si sper ca stiti ce voi alege intre un post de consilier si unul de ministru", a afirmat acesta. Totodata, Ponta a reiterat ideea ca nu va candida la alegerile parlamentare, decat daca va obtine 42 de locuri eligibile pentru organizatia de tineret. "Dupa ce am cerut 42, domnul Hrebenciuc a spus ca 8, apoi a spus 12, speram sa ne apropiem", a punctat Ponta.
Seful TSD vede rosu
Victor Ponta a declarat ca spera ca PSD sa adopte culoarea rosie drept culoare a partidului, deoarece este unul dintre simbolurile tuturor partidelor de orientare socialista din lume. Aceasta in conditiile in care, in urma cu ceva vreme, Dan Matei Agathon a afirmat ca PSD nu va renunta sub nici o forma la culoarea albastra. Presedintele TSD a spus chiar ca, la intalnirea tinerilor social-democrati de sambata trecuta, a vrut sa imbrace un tricou rosu cu Che Guevara, al carui admirator este, pe care-l poarta uneori la intalniri cu organizatii similare din alte tari. "Abia m-au convins sa nu-l port", a spus el, relatand apoi ca a fost invitat de tineri socialisti din Europa sa participe la manifestatii antiglobalizare organizate pe continent, insa le-a raspuns ca nu poate sa fie si in delegatii oficiale, si in strada. "I-am rugat numai sa nu arunce cu pietre in mine", a marturisit Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite