Ponta a dat o nouă declaraţie favorabilă lui Ungureanu. Premierul stârneşte solidaritatea liderului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Craiova, că premierul Mihai Răzvan Ungureanu îi stârneşte un sentiment de "solidaritate" întrucât "este singur acolo, mai încearcă să mai facă ceva, dar de fiecare dată îi dă cineva peste mână".

Victor Ponta a afirmat, într-o conferinţă de presă, că nu l-a deranjat că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a făcut public faptul că au vorbit la telefon, însă trebuia "să aibă curajul să spună tot".

"Acum, dacă începem să povestim la televizor, trebuie să avem curajul să povestim tot. Sigur că se poate supăra doamna Anastase sau doamna Udrea sau alte doamne ale domnului Băsescu. Dar dacă începem să povestim, eu zic să avem curaj. Eu nu am vorbit cu Guvernul, că am văzut un comunicat al Guvernului, pentru că nu m-a sunat Guvernul.

Pe mine m-a sunat domnul Ungureanu şi am vorbit cu domnul Ungureanu. Dacă vrea să povestim în public, povestim, dacă nu, nu. Este foarte simplu", a spus Victor Ponta

Preşedintele PSD a mai afirmat că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a încercat să facă schimbări, însă "nu l-a lăsat partidul".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite