Ponta: "Tismăneanu şi Monica Macovei, cei mai activi reprezentanţi ai Falangei Fasciste a lui Băsescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat
Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat

Victor Ponta i-a criticat dur pe Vladimir Tismăneanu, şeful Institutului pentru Cercetarea Crimelor Comunismului, şi pe Monica Macovei, europarlamanetar PDL, sâmbătă, pe blogul său. Liderul PSD i-a catalogat pe cei doi drept "cei mai activi reprezentanţi ai Falangei Fasciste a lui Băsescu".

În ultima postare de pe blogul său, "O poveste veche, despre anul Mineriadei, dar fără Iliescu sau Năstase", preşedintele PSD scrie:

Remarc că cei mai activi reprezentanţi ai Falangei Fasciste a lui Băsescu - în speţă Tismăneanu şi Monica Macovei - folosesc mereu termenul de "mineriada" legat de numele meu (probabil că aşa le dă temă Lăzăroiu, la fel ca epitetul "imatur" pe care îl arunca mereu Băse şi constat că l-a preluat şi Crin).

Las la o parte faptul că, la Mineriade, (şi în toată perioada Pieţei Universităţii) eu eram liderul elevilor de liceul meu, mobilizându-i pe cei de vârsta mea în fiecare seară, iar Tismăneanu şi Macovei erau exact de partea puterii (unul în America la "pregătire", lucra la interviul pe care urma să-l ia Dlui. Iliescu; cealaltă, procuror chiar la Parchetul general dacă nu ma inşel!).

image

Mutilarea faptelor şi rescrierea istoriei sunt instrumente extrem de comune pt fascişti (ca şi pt comunişti de altfel) iar astfel de oameni trăiesc azi foarte bine primind bani mulţi din functţile în care Băsescu i-a cocoţat direct, tocmai ca să le cumpere complicitatea.

image

Citiţi şi:

Secretele Mineriadei/ Vladimir Tismăneanu: „Mineriada a fost «spontană» precum Congresul PCR"

Ponta, deranjat de Geoană: „Acum pot să prezint şi eu liniştit"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite