Ponta: Ştiu că Zegrean este prietenul lui Băsescu, dar mai bine să vorbească când este întrebat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, care a apreciat că şeful statului şi nu primul-ministru ar trebui să meargă la Consiliul European, că ştie că acesta este prietenul lui Băsescu, dar că ar fi mai bine să vorbească atunci când este întrebat.

"Asta este treaba şefului Curţii Constituţionale ? Ştiu că Zegrean este prietenul domnului Băsescu, dar mai bine să vorbească când este întrebat", a afirmat Ponta, la solicitarea presei de a comenta declaraţia preşedintelui CC.

Preşedintele Curţii Constituţionale (CC), Augustin Zegrean, a declarat joi, referitor la reprezentarea României la Bruxelles, că la Consiliul European ar trebui să meargă preşedintele, aşa cum a făcut şi până acum, fapt necontestat de nimeni până în prezent, precizând că răspunsul se găseşte în Constituţie.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că a discutat cu preşedintele Traian Băsescu despre nivelul la care România trebuie să fie reprezentată la următorul Consiliu European, dar că nu s-a înţeles cu şeful statului şi că urmează ca această discuţie să continue.
"Ne-am înţeles că nu ne-am înţeles pe această temă. Rămâne să discutăm în continuare", a spus Ponta, fără alte detalii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite