Ponta: România are nevoie de o relaţie cât mai bună cu instituţiile europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, la Bruxelles, unde a participat la Congresul PES, că preşedintele CE şi preşedintele PE au o poziţie "mult îmbunătăţită" în privinţa României şi a precizat că ţara noastră are nevoie de "o relaţie cât mai bună cu instituţiile europene".

Victor Ponta a declarat că îşi doreşte ca România să aibă o relaţie foarte bună cu instituţiile europene, accentuând în acelaşi timp şi poziţiile mult îmbunătăţite ale preşedinţilor CE şi PE cu privire la România, se arată într-un comunicat al PSD.

"Vreau să comentez extrem de pozitiv poziţia mult îmbunătăţită a preşedintelui Comisiei Europene, dl Barroso, a preşedintelui PE, dl Schulz. (...) Îmi doresc ca România să aibă o relaţie foarte bună cu instituţiile europene, îmi doresc ca toate lucrurile care au fost neclare să fie clarificate, fără a pretinde că toată dreptatea e de partea mea, ci pur şi simplu pas cu pas să rezolvam problemele. (...) România are nevoie de o relaţie cât mai bună cu instituţiile europene", a subliniat prim-ministrul Victor Ponta, conform sursei citate.

Îîn cadrul dezbaterii de la congresul Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Victor Ponta a declarat că a vrut să demonstreze în România, prin măsurile luate, că austeritatea şi tăierile bugetare nu sunt singura cale de a avea dezvoltare şi creşterea nivelului de trai.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seară, la Bruxelles, după întâlnirea cu preşedintele PE, Martin Schulz, că l-a asigurat pe acesta, ca şi pe preşedintele CE, Jose Barroso, că România a depăşit criza politică şi că "ambele părţi" şi-au învăţat lecţia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite