Ponta: Pivniceru mi-a spus că demisionează din CSM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, în această seară, că ministrul propus la Justiție, Mona Pivniceru, va demisiona din CSM pentru a ocupa funcția în Guvern.

"Am discutat cu doamna judecator Pivniceru si mi-a spus că este dispusă să demisioneze din CSM și că zilele următoare va face demersurile necesare", a precizat Ponta, invitat la Antena3.

El a adăugat că e sigur că Mona Pivniceru va fi un ministru performant și că speră ca în ”două-cinci zile” să poată încheia  procedurile de numire a doamnei judecător Pivniceru în funcția de ministru al Justiției.

Despre situația politică actuală, prim-ministrul a precizat: ”Pot să spun că nimic nu se mai întoarce. Băsescu nu va mai fi legitim, voința democratică a românilor se va exprima din nou și toate speranțele se vor îndrepta către guvernul pe care-l conduc.”

Legat de modul de guvernare pe care-l va adopta USL, prim-ministrul a declarat: ”Noi suntem obligați să arătăm un mod total diferit de a conduce România, față de cel promovat de Traian Băsescu, începând de la modul de exprimare.”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite