Ponta: "Parcă suntem cei trei muşchetari, plus al patrulea, Sorin Oprescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu a câştigat detaşat cu 54,79%
Sorin Oprescu a câştigat detaşat cu 54,79%

Liderul PSD Victor Ponta a spus, în discursul său de la mitingul USL de sâmbătă, că l-a convins şi pe băieţelul său de 9 ani, Andrei Ponta, că la alegerile prezidenţiale trebuie votat colegul său din USL, liberalul Crin Antonescu.

"Băiatul meu, care are 9 ani, a venit într-o zi şi mi-a spus: «Tati, fii liniştit, am vorbit cu colegii mei de clasă şi toţi te votează». După care, după un timp, a venit din nou şi mi-a zis: «Tati, nu mai înţeleg. Ce să le spun la colegi: să te voteze pe tine sau pe Crin?» I-am spus: «Andrei, ştiu că este complicat, dar spune-le să îl voteze pe Crin, pentru că fiecare vot pentru el este pentru mine, iar fiecare vot pentru mine este şi pentru tine»", a povestit Ponta, în aplauzele participanţilor la reuniune.

El a dezvăluit că atât fiul său Andrei, cât şi fiica liderului PNL, Irina Antonescu, sunt născuţi pe 1 martie, iar în această zi ar dori, chiar şi după ce vor câştiga alegerile, să fie deranjaţi cât mai puţin de colegii din USL.

"E important să fim camarazi în acest război pentru Irina şi Andrei, pentru toţi cei prezenţi aici şi pentru România", a spus Ponta.

"E important să ştiţi că acest proiect aventuros, neaşteptat, al USL, a pornit din încrederea că doi oameni pot să lucreze împreună pentru interesul celorlalţi, nu de partid sau personal", a mai spus Ponta.

De asemenea, el a comparat echipa pe care o formează cu ceilalţi doi copreşedinţi ai USL, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, cu muschetarii din romanele lui Alexandre Dumas. "Parcă suntem cei trei muşchetari. Acum a venit şi al patrulea, domnul Oprescu. Şi este şi regele nebun, şi cardinalul viclean, şi femeia trădătoare sunt în această povestire şi sunt convins că finalul va fi cel pe care îl cunoaşteţi foarte bine", a afirmat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite