Ponta: Nu vom participa la întâlnirea de mâine cu Băsescu/ Măsurile anunţate au fost deja luate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat astăzi că a trimis şefului statului o scrisoare în zece puncte pe care acesta să o discute la întâlnirea pe care o va avea astăzi cu parlamentarii puterii (PDL, UDMR, independenţi).

Printre cele 10 puncte ale scrisorii se numără: profesionalizarea aparatului de colectare a taxelor, lupta cu evaziunea fiscală, depolitizarea administraţiei, reducerea garanţiei cerute companiilor, deblocarea programelor europene, reluarea subvenţionării agriculturii.

Preşedintele PSD a anunţat că nu va participa mâine la întâlnirea propusă de şeful statului cu reprezentanţii sindicatelor, patronatelor, Preşedinţiei şi partidelor parlamentare.

"Nu vom participa la întâlnirea pe care ne-a propus-o Traian Băsescu, din moment ce toate măsurile anunţate au fost deja luate... Ne declarăm total împotriva acestor măsuri ineficiente anunţate de preşedintele Traian Băsescu, care nu vor rezolva problemele", a afirmat Victor Ponta.

El a precizat că miercuri va avea loc Comitetul Executiv în care PSD va decide planul social şi economic alternativ, dar şi momentul introducerii moţiunii de cenzură în agricultură, care are drept scop să arate măsurile care ar putea revigora acest sector.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite