Ponta: „Nu mai negociem cu nimeni, vom câştiga avându-i pe oameni de partea noastră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, în această dimineaţă, că Partidul Social Democrat nu va mai negocia cu puterea pentru trecerea moţiunii de cenzură, ci se va baza doar pe sprijinul poporului.

„Nu mai negociem cu nimeni, ne batem cu forţele noastre şi vom câştiga avându-i pe oameni de partea noastră, nu neapărat pe nişte parlamentari care spun una şi fac alta. Au fost lucuri bune pe 27 octombrie, în primul rând colaborarea cu sindicatele, în al doilea rând capacitatea noastră de a fi umăr la umăr, noi şi liberalii, în această bătălie. Dacă a fost un lucru răi şi o lecţie usturătoare, pe care am învăţat-o, este că nu poţi să îndrepţi un lucru rău tot printr-un rău“, a afirmat Ponta, la sediul central al social democraţilor.

Întrebat despre şansele de reuşită ale unei noi moţiuni de cenzură, preşedintele PSD a spus că va arăta unei ţări întregi că opoziţia nu este de acord cu ticăloşenia lui Boc. în plus, Ponta a spus că la moţiunea ce urmează a fi depusă în urma angajării răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei nu va mai face calcule politice „Vom arăta foarte clar profesorilor din întreaga Românie şi în special oamenilor din Ardeal că opoziţia nu este de acord cu ticăloşia lui Boc. Este o ruşine pentru Cluj şi pentru Ardeal că Boc face asemenea înţelegeri pe spinarea românilor. Nu mai vorbim de calcule politice, calculele au fost pe 27 octombrie, însă dacă mai era vreun clujean sau ardelean căruia nu-i era ruşine de Boc, cred că după această lege şi acest eveniment va dispărea şi acel ultim clujean“, a încheiat Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite