Ponta: Mesajul lui Traian Băsescu a fost pentru PDL. PSD e deschis pentru armistiţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat luni că mesajul pe care preşedintele Traian Băsescu l-a adresat astăzi în Parlament îi vizează doar pe cei de la Putere.

"Important este ca mesajul lui Traian Băsescu să fie receptat de către cei de la Putere... Mesajul lui Traian Băsescu nu este pentru noi, Opoziţia, ci pentru cei din sală. Mesajul nostru este să înceteze acest război împotriva noastră şi a presei, în general", a afirmat  Victor Ponta.

Preşedintele PSD a adăugat că este important ca mesajul lui Traian Băsescu să fie receptat de către cei de la Putere. "Să oprească fraudarea voturilor, să oprească traseismul politic. Noi suntem dispuşi să facem ce este bine pentru România: adoptarea, poate chiar săptămâna viitoare, a legii educaţiei".

Victor Ponta a precizat că PSD e deschis pentru acest armistiţiu dacă cei din sală au înţeles mesajul.

"Legile le facem pentru binele României, nu pentru FMI sau pentru Băsescu... Mesajul preşedintelui Traian Băsescu este către cei din PDL... Parlamentul este blocat de mai bine de o lună şi ceva pentru ca doamna Roberta Anastase (preşedintele Camerei Deputaţilor n.r.) să îşi ţină funcţia. Cred că domnul Traian Băsescu s-a săturat să îi mai susţină pe cei de la PDL", a mai spus preşedintele PSD, adăugând că trebuie adoptată o lege a bugetului care să nu însemne bani doar pentru cei de la PDL.

"Traian Băsescu trebuie să ne sprijine să avem un moratoriu cu cei de la Putere împotriva corupţiei generalizate", a continuat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu s-a adresat marţi plenului Parlamentului, cerând un moratoriu de 30-45 de zile asupra bătăliei politice pentru deblocarea activităţii Parlamentului. Vezi aici principalele declaraţii ale şefului statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite