Victor Ponta: „Mama şi sora mea au fost în Piaţa Universităţii, la proteste”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat agenţiei de presă NewsIn, Victor Ponta, preşedintele social-democraţilor, a declarat că a urmărit protestele din Piaţa Universităţii la televizor şi pe Internet. El spune că mama şi sora lui au participat la proteste.

Întrebat de ce n-a participat mai multă lume la proteste, dni rândul celor nemulţumiţi de actuala guvernare, Victor Ponta a răspuns: "Nu mai suntem nici în 1989, nici în 1990, există televiziune, există internet, există alte metode prin care oamenii se informează sau prin care îşi manifestă nemulţumirea".

Ponta spune că PSD a preferat să activeze pe Internet, acolo unde a pornit un demers pe Facebook. În doar cinci zile, social-democraţii au obţinut 80.000 de semnături pentru demiterea preşedintelui. "80.000 de oameni care practic valorează în ochii mei exact ca şi 80 de mii care ar ieşi în stradă", a completat Ponta.

"Dincolo de asta, am fost şi în 1989 şi în 1990 în Piaţa Universităţii, alături de mama mea, de sora mea. Ele au fost şi acum acolo. Eu din cauza funcţiei mele, iată că am avut ceva de pierdut, şi n-am putut să fiu şi regret foarte tare", a mai declarat preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite