Ponta: Mă voi certa cu dl. Băsescu atunci când mă va ataca iar. Între noi există o incompatibilitate personală fundamentală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul ministru Victor Ponta a declarat, marţi seară, la B1 Tv că între el şi Traian Băsescu este o "incompatibilitate personală fundamentală", afirmând că atunci când preşedintele ţării îl va ataca, se vor certa din nou.

"Părerea mea este că în mod sigur vina preşedintelui Băsescu este uriaşă pentru că nu a putut să coabiteze nici cu domnul Tăriceanu, cu domnul Boc, sigur nu a fost aşa vizibil, dar au fost probleme mari şi acolo, cu mine nici atât", a completat premierul.

Întrebat de moderatorul emisiunii când se va certa din nou cu Traian Băsescu, Ponta a spus "când domnul Băsescu mă va ataca iarăşi".

Victor Ponta a mai spus că "dincolo de aceste reguli neclare" între el şi Traian Băsescu este o "incompatibilitate personală fundamentală", fiindu-i mult mai uşor să coabiteze cu Antonescu.

"Este o realitate, dincolo de aceste reguli neclare că între preşedintele Traian Băsescu şi mine este o incompatibilitate personală fundamentală. Sigur că îmi este mult mai uşor să coabitez cu domnul Antonescu, sau cu alţi oameni de care mă apropie ceva", a susţinut primul ministru.

"Sigur că antipatia personală e importantă între doi oameni politici şi de aceea trebuie să facem nişte reguli mai clare pentru că atunci când se întâmplă cum s-a întâmplat acum, domnul Băsescu şi cu mine să nu ne putem împăca în nici un fel, să avem totuşi nişte reguli. Neexistând aceste reguli domnia sa a venit peste activitatea mea, a Guvernului, eu împreună cu Parlamentul l-am suspendat şi am avut criză. Şi sper să nu mai avem în viitor", a conchis Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite