Ponta: Eu nu beau alcool şi nu invit oamenii la mese de protocol, îi invit la restaurant pe banii mei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că a dat dispoziţie la guvern să nu facă nimeni cumpărături de protocol în numele său, precizând că el nu bea alcool şi nu invită oamenii la mese de protocol.

"Să ştiţi de la mine că am dat dispoziţie să nu cumva să se trezească cineva să facă cumpărături în numele meu, atâta timp cât eu nu beau alcool şi nu invit oamenii la mese de protocol. Dacă îi invit la restaurant, îmi permit să îi invit pe socoteala mea", a explicat Victor Ponta, la RTV, întrebat dacă şi în mandatul său se fac cheltuieli de protocol constând în băuturi alcoolice sau produse cosmetice.

"În cele cinci luni de prim ministru eu nu am organizat niciun fel de dineu. La dineurile acestea nu sunt cele mai fericite momente de a discuta cu cineva", a mai precizat Ponta, adăugând că atunci "când am avut invitaţi de diverse poziţii am mers la un restaurant din Bucureşti".

Ponta a făcut aceste declaraţii în contextul acuzaţiilor ce i se aduc lui Mihai Răzvan Ungureanu privind produse alimentare, alcoolice şi cosmetice ce ar fi fost comandate pentru scopuri de protocol pe timpul cât acesta era premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite