Ponta: Andronescu ar putea fi propusă la Educaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că există posibilitatea ca Ecaterina Andronescu să fie propunerea sa pentru portofoliul Educaţiei, el precizând că nu a luat încă o decizie în acest sens şi că va face propunerea odată cu cea de la Cultură.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Ecaterina Andronescu să fie propusă ministru la Educaţie, Ponta a răspuns: "Există. Trebuie să fac propunerea pentru că zilele următoare, pe 30, expiră cele 45 de zile de intermat ale lui Liviu Pop. Nu am luat această decizie".

Ponta a spus că este foarte mulţumit de modul în care ministrul interimar Liviu Pop a reuşit să organizeze sesiunea de Bacalaureat.

Întrebat dacă are în vedere să-l titularizeze pe Pop, Ponta a răspuns: "Nu am zis asta. Va trebui o propunere pentru Cultură, atunci facem ambele propuneri odată".

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, răspunzându-le jurnaliştilor care l-au întrebat despre interimatul de la Ministerul Educaţiei şi despre propunerea pentru acest portofoliu, că nu nu a luat încă o decizie, spunând apoi că are şi el premoniţii, precum Băsescu, că Andronescu va fi ministru.

"Comisia (de la Ministerul Educaţiei - n.r.) era formată de Funeriu tot ca o armă împotriva profesorilor cu care avea el războaie - cu Marga, cu Andronescu - că Funeriu a stat ministru ca să se războiască cu Marga şi cu Andronescu. Şi vă spun că domnul Marga e ministru şi că doamna Andronescu va fi ministru, ca să rezolvăm cu Funeriu şi cu războaile lui", a spus Ponta, într-o conferinţă de presă.

Solicitat să dea detalii despre încheierea interimatului la Ministerul Educaţiei şi despre nominalizarea Ecaterinei Andronescu drept ministru, Ponta a răspuns: "O să vă comunic decizia".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite