Ponta: "Băsescu căuta după sticlă pe jos" / Cristian Pârvulescu, despre declaraţiile politicienilor: "Mie mi-e teamă că limbajul acesta poate duce la extremism"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii Uniunii Social Liberale s-au întâlnit la Alexandria, acolo unde au vorbit despre programul USL pe agricultură. În cadrul întrunirii, Victor Ponta l-a atacat din nou pe şeful statului, afirmând că cei de la guvernare sunt hoţi şi că USL îi va încheia cariera politică lui Băsescu.

„Când am vorbit marţi la Cotroceni, domnul Băsescu căuta după sticlă pe jos. Nu îi sprijin pe cei care au genţi mai mari cu cash mai mult, cum a făcut Băsescu. Nu mă interesează banii lor“, a spus Ponta.

"Limbajul acesta poate duce chiar la extremism"

"Prăbuşţirea limbajului public nu se datorează domnului Ponta. Preşedintele Băsescu şi-a adus o contribuţie importantă . Un asemenea limbaj este evident contraproductiv. Mie mi-e teamă că limbajul acesta poate duce, într-un final, chiar la extremism.

Aceast limbaj cu tente violente nu îl regăsim decât poate undeva în perioada interbelică. Violenţa este o strategie politică ce încearcă să compenseze lipsa de mijloace", a declarat Cristian Pârvulescu pentru adevarul.ro.

image

DEZBATERE:

Ce părere aveţi despre jignirile pe care şi le aruncă reciproc politicienii? Au sărit calul?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite