Ponta îl atacă pe Vanghelie: riscă să nu mai fie luat în serios ca lider al PSD Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD este nemulţumit pentru că trei consilieri social-democraţi din Capitală au votat alături de PDL

“Domnul Vanghelie, în primul rând, riscă să nu mai fie luat în serios ca lider la Bucureşti, dacă, pe de-o parte, el e contra doamnei Udrea, dar consilierii domniei sale votează cu doamna Udrea.”, a afirmat  Victor Ponta.   El a făcut comentariile după ce consilierii PDL si o parte din cei ai PSD au votat saptamana trecuta bugetul capitalei cu amendamentele pe care le-au propus consilierii democrat-liberali.

“Este un risc foarte mare pentru el, înseamnă că nu mai stapâneşte organizaţia de Bucureşti sau înseamnă că lucrurile acolo scapă de sub control”, este evaluarea lui Ponta.  El a calificat votul celor trei consilieri PSD drept “ruşinos” şi “inacceptabil”.

Ponta a acuzat-o pe şefa PDL Bucureşti, Elena Udrea, că “prin tot felul de aranjamente şi misculaţii cu PRM şi cu PNG  a încercat să pună mâna şi pe banii Bucureştiului împotriva primarului votat. Ponta a respins şi argumentele liderului PSD Bucureşti Marian Vanghelie potrivit căruia cei trei consilieri social-democraţi “au dat un semnal ca lideri de sindicat”. “ Atunci să meargă la sindicatul respectiv. Nu-i ţine nimeni cu forţa în PSD. Nu ştiu care era sindicatul, sindicatul PDL bănuiesc”, a replicat Ponta.

După votul de săptămâna trecută, Ponta a anunţat că liderii partidului vor discuta despre sancţionarea celor trei consilieri care au încălcat interdicţia de colaborare cu PDL. În schimb, Marian Vanghelie a declarat că nu se pune problema sancţionarii celor trei consilieri social-democraţi, care sunt din zona sindicală şi au votat la rugămintea liderului de sindicat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite