Ponta a spălat păcatele liberalilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Vizita lui Victor Ponta în Statele Unite a avut rolul de a reface imaginea USL, în urma intenţiei din trecut a guvernului liberal de a retrage trupele româneştin din Irak, postează site-ul Deutsche Welle.

Conform postului german, rolul lui Victor Ponta a fost acela de a prezenta administrației americane, la nivelul la care se colectează informațiile relevante, componența echipei de vârf care ar putea defini pe viitor politica României față de SUA. Alături de el au participat la această vizită, lipsită de spectacol protocolar, Titus Corlățean (PSD) și Corneliu Dobrițoiu (PNL), prezentați ca viitori miniștri ai Afacerilor externe și Apărării naționale.

Generalul Corneliu Dobrițoiu a îndeplinit, de altfel, funcția de locțiitor al ministrului apărării naționale, după suspendarea din funcție a lui Teodor Atanasiu, primind în felul acesta chiar girul președintelui Traian Băsescu.

Referitor la Titus Corlățean, lucrurile sunt imprecise, căci, deși nu a ieșit din linia "corectă" față de alianțele oficiale ale României, nu a manifestat niciodată o reală empatie față de americani.

Președintele PNL Crin Antonescu a dezaprobat intenția retragerii trupelor din Irak, încă de pe vremea în care era un deputat aflat în relații de cvasi-opoziție cu conducerea partidului, reprezentată atunci de premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite