USL va anunţa peste o săptâmână candidaturile la locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, la începutul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, că USL va anunţa pe 19 martie candidaturile pentru alegerile locale.

"Pe 19 martie, luni, secretarul general trebuie să finalizeze discuţiile în cadrul USL şi pe 19 să anunţăm încheierea în toate judeţele a negocierilor cu partenerii din USL. Asta înseamnă modul de candidatură pe listele de la consiliu judeţean şi consiliu local, candidaturile în teritoriu. Regula va fi a candidaturilor USL şi, dacă vor exista anumite excepţii în care vom merge separat, acestea vor merge cu caracter de excepţie", a spus Ponta.

Preşedintele PSD le-a solicitat liderilor judeţeni ai PSD să îl ajute pe secretarul general al formaţiunii, Liviu Dragnea, pentru ca în această săptămână să fie finalizate negocierile cu partenerii din USL.

Ponta a anunţat şi că va continua seria întâlnirilor de "precampanie" cu liderii organizaţiilor din teritoriu ale partidului, urmând ca joi să aibă la Craiova o întâlnire cu cei din zona Oltenia, după ce la sfârşitul săptămânii trecute s-a întâlnit cu cei din Transilvania.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite