Victor Ponta nu crede într-o opoziţie distructivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD Victor Ponta, aflat în vizită în SUA, a declarat pentru Asociaţia Jurnaliştilor Români din SUA şi Canada (NARPA),că nu este de acord ca opoziţia să ducă o politică distructivă.

"Eu nu cred intr-o opoziţie care vine să distrugă tot ceea ce au făcut cei dinainte, ei au putut face atât, noi vom face şi mai mult, putem să învaţăm deci din greşelile lor. Asta este ceea ce eu cred. Soluţia este ca cei de la putere să facă ce pot ei mai bine, iar oamenii, prin vot, să decidă dacă îi păstrează la putere sau votează ca cei din opoziţie să vină în locul lor", a declarat liderul PSD.

Referitor la problema demiterii sau suspendării preşedintelui Traian Băsescu, Ponta a afirmat că românii sunt cei care trebuie să decidă când merg la vot.

Legat de ceilalţi colegi, Titus Corlaţeanu şi Corneliu Dobriţoiu, cu care Victor Ponta s-a aflat împreuna la Washington, acesta a precizat că, în eventualitatea câştigării alegerilor, aceştia vor ocupa funcţiile de ministru de Externe respectiv cel al Apărării Naţionale.

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu şi-au fixat ca priorităţi externe pentru anul 2012 o vizită politică în SUA şi una la Bruxelles, obiectivele pentru primul semestru fiind alte două vizite, una în Danemarca şi alta în Olanda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite