Ponta nu crede că Traian Băsescu a fost sincer îngrijorat de starea de sănătate a lui Adrian Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Suceava, că nu crede că preşedintele Traian Băsescu a fost sincer îngrijorat de starea de sănătate a lui Adrian Năstase atunci când a sunat la Ambulanţă să se intereseze de situaţia fostului premier, notează Mediafax.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă crede în sinceritatea îngrijorării preşedintelui Traian Băsescu atunci când s-a interesat la Ambulanţă de starea de sănătate a fostului premier Adrian Năstase, Victor Ponta a răspuns scurt:„Nu".

„Nu vreau să comentez prea mult gesturile altora", a spus Ponta.

Întrebat dacă Parlamentul ar putea lua în dezbatere adoptarea unei legi de graţiere de care să beneficieze Adrian Năstase, Victor Ponta a arătat că nu poate vorbi în numele Parlamentului.

"Din 7 mai, de când sunt prim-ministru, am respectat cu sfinţenie regula de a nu spune eu ce face Parlamentul pentru că prea mult timp Parlamentul a fost condus de preşedinte sau de Guvern. De atunci, şi asta voi face cât voi fi prim-ministru, nu voi vorbi eu în numele Parlamentului", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a telefonat miercuri noapte la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a afla care este starea de sănătate a lui Adrian Năstase, după ce acesta a fost internat de urgenţă la Floreasca, în urma tentativei de sinucidere, au declarat, pentru Mediafax, surse oficiale.

Altfel, de starea lui Năstase s-au arătat interesaţi mai mulţi colegi ai acestuia din PSD, printre care Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie şi Dan Şova, aceştia vizitându-l la spital pe fostul premier.
Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul „Trofeul Calităţii".

Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite