Ponta: Putem folosi în interesul României opţiunea preşedintelui pentru măsuri de austeritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a declarat, luni, la reuniunea anuală a diplomaţiei că opţiunea preşedintelui Traian Băsescu pentru măsuri de austeriate poate fi folosită în interesul României.

„Sunt un prim-ministru care împărtăşeşte în mod clar mai degrabă viziunea economică şi viziunea de viitor pentru Uniunea Europeană a noului preşedinte al Franţei, dar în acelaşi timp cred că putem să folosim în interesul României opţiunea preşedintelui ţării pentru măsuri de austeritate şi măsuri de disciplină bugetară. Putem să facem lucrurile acestea punându-le împreună în interesul României şi nu considerându-le ca fiind interese adverse sau ca lăsând loc unei singure soluţii“, a precizat prim-ministrul Ponta.

Ponta le-a mai spus, luni, ambasadorilor că schimbările pe plan intern, dacă autorităţile sunt inteligente şi constructive, pot fi folosite în interesul României.

De asemenea, potrivit lui Ponta, Europa are nevoie de o nouă viziune de dezvoltare pentru viitor şi România trebuie să fie parte a procesului de reconstrucţie a Europei.

Citeşte şi:

Victor Ponta despre aderarea la spaţiul Schengen: Sunt convins că România va deveni membru

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite