Ponta: Plângerea penală a PDL, un caraghioslâc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a calificat drept "un caraghioslâc" plângerea penală pe care PDL a depus-o împotriva sa în legătură cu Ordonanţa prin care au fost luaţi bani de la primării, menţionând că obiectivul actului normativ, care a fost îndeplinit, a fost ca fondurile să nu fie folosite în campanie.

Victor Ponta a spus că plângerea penală pe care PDL a depus-o pe numele său în legătură cu ordonanţa privind banii primăriilor este "un caraghioslâc".

"Sunt absolut nişte caraghioşi şi nu întâmplător l-au scos pe un caraghios să anunţe chestia asta. Domnul Traian Ungureanu este un fel de bufon al PDL-ului", a spus Victor Ponta într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

Premierul a precizat că judecătorii Curţii Constituţionale au hotărât că nu pot fi luaţi înapoi banii care s-au cheltuit, lucru pe care Guvernul nici nu l-a făcut, el menţionând că Executivul a retras doar acele fonduri care nu au fost cheltuite.

"Obiectivul principal era ca bani publici să nu fie folosiţi în campania electorală. Domnul Ungureanu i-a dat ca să fie folosiţi în campania electorală, că i-a dat numai la PDL şi UDMR şi i-a dat cu o lună jumătate înainte să înceapă campania. Obiectivul l-am atins: nu s-au folosit în campanie şi am făcut foarte bine", a mai spus premierul Ponta.

PDL a depus, vineri, plângere penală împotriva premierului Victor Ponta pentru abuz în serviciu în legătură cu Ordonanţa Guvernului privind banii luaţi de la primării, a anunţat purtătorul de cuvânt al campaniei PDL, Traian Ungureanu.

Ungureanu a spus că OUG care prevede ca banii comunităţilor locale să fie luaţi înapoi este ilegală şi neconstituţională, arătând că banii trebuie returnaţi primăriilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite