Victor Ponta: "Piedone" va avea sprijinul USL pentru un nou mandat la sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, preşedintele PSD
Victor Ponta, preşedintele PSD

Liderul PSD Victor Ponta a declarat că primarul sectorului 4 Cristian Popescu „Piedone" va fi sprijinit de USL pentru viitoarele alegeri "indiferent de lucrurile care se vor întâmpla în viitor".  

După anunţul făcut împreună cu co-preşedintele USL, Crin Antonescu, referitor la sprijinul pe care Uniunea îl va acorda actualului edil al capitalei Sorin Oprescu pentru un nou mandat, Ponta a spus, că "în mod sigur erau şi alţi doritori de a candida, erau şi alţi oameni care poate credeau că pot să fie candidaţii USL".

"Important e în primul rând ce-şi doresc bucureştenii, care, conform sondajelor pe care le avem, îşi doresc ca Oprescu să fie primar general. Sunt convins că putem face o echipă. Eu cred că primarul de la sectorul 4, Cristian Popescu „Piedone", e un primar foarte bun, nu pentru că spun eu, ci pentru că aşa spun locuitorii sectorului 4 şi va avea sprijinul USL indiferent de lucrurile care se vor întâmpla în viitor. Cred că putem face o echipă pentru bucureşteni, nu pentru USL", a declarat Victor Ponta.

Candidatura lui Cristian Popescu „Piedone" este susţinută cu tărie de conservatori. Preşedintele PC Daniel Constantin a afirmat că anunţul privind susţinerea lui Sorin Oprescu la Capitală de către USL reprezintă doar o "intenţie" şi nu o decizie deoarece conservatorii nu şi-au dat acceptul.
"Conform protocolului pe care l-am semnat, atât în ACD, cât şi în USL, aceste decizii trebuie luate prin consens. (.....) Considerăm că decizia de astăzi, intenţia pe care a anunţat-o domnul Ponta, nu este statutară, nu este în conformitate cu protocolul USL şi aşteptăm la viitoarea şedinţă a USL să discutăm această problemă", a spus Daniel Constantin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite