Victor Ponta renunţă la Corina Dumitrescu şi îl propune pe Ioan Mang la Ministerul EDucaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenţia de duminică seara a premierului desemnat, Victor Ponta, a început un comentariu legat de alegerile din Franţa "Rezultatul e clar. Nu se mai poate schimba nimic".

Sunt foarte fericit de victoria lui Francoise Hollande. Este semnalul că Europa începe să se schimbe. Victoria lui Francois Hollande înseamnă foarte mult pentru Franţa şi pentru România.

Preşedintele social-democraţilor şi-a exprimat de asemenea regretul pentru 'cuvintele nepotrivite' rostite la adresa preşedintelui francez în exerciţiu Nicolas Sarkozy, în comentariile făcute cu prilejul primului tur de scrutin din Franţa.

Sunt la fel de bucuros că negocierile cu FMI sunt pe cale de a se încheia cu succes. Obiectivele noului Guvern legate de salarii şi pensii sunt acceptate.  Dumnezeu a aranjat lucrurile în aşa fel încât exact la doi ani de când au fost tăiate, ele sunt recuperate.

Referitor la votul de mâine mă bazez pe cei 232 de membri ai grupurilor USL. Alături de aceştia, am încheiat un acord cu UNPR. Cei de la UNPR nu mi-au cerut nimic din punct de vedere al reprezentării în Guvern. Mi-au cerut lucruri pe care le susţineam în calitatea mea de preşedinte al PSD - impozitarea marilor averi, votul uninominal, consultarea celor de la UNPR în cazul legilor cu impact social şi sprijinul pentru recuperarea salariilor şi pensiilor.

Minorităţi naţionale - am colaborat de multe ori, aşa că mă bazez pe o majoritate stabilă.

21.23: Am apreciat că doamna Corina Dumitrescu a răspuns punct cu punct acuzelor presei.

Am considerat şi consider că ministrul Educaţiei are de organizat imediat admiterea copiiilor în clasa pregătitoare, Bacalaureatul, şi nu cred că în acest moment ea se poate dedica 100% acestor probleme. Am rugat-o pe doamna profesor să îmi permită să numesc un alt ministru al Educaţiei. Acesta va fi senatorul PSD Ioan Mang, şeful departamentului de Educaţie.  CITESTE AICI CINE ESTE IOAN MANG SI CV-UL SAU!

Niciunul dintre noi nu rămâne într-o echipă, deşi e nevinovat, decât dacă aduce mai multă soliditate şi ne fereşte de suspiciuni şi critici, unele mai întemeiate, altele mai puţin întemeiate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite