PSD trage linie după alegeri. Ponta: Să nu uităm de unde am plecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta face joi dimineaţă bilanţul rezultatalor obţinute la alegerile locale din 10 iunie, el arătând că 2012 este cel mai bun an din istoria PSD.

El a spus, la Comitetul Executiv Naţional al partidului, că nu este cazul ca PSD să uite de unde a plecat. Ponta i-a felicitat pe preşedinţii, primarii şi organizaţiile judeţene şi locale care au reuşit să obţină scoruri mari la alegerile locale de duminică.

Premierul a mai spus că este superstiţios şi că poartă cravata de la congresul din 2010.

Înainte de Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii, Ponta a declarat că atât el, cât şi preşedintele Băsescu au primit invitaţii la Consiliul European, el precizând că se va întâlni cu şeful statului în cursul zilei, întâlnirea fiind fixată în funcţie de programul celor doi.

Ponta a spus că va pune la dispoziţia presei invitaţia de la Consiliul European pe care a primit-o de la Van Rompuy. "Amândoi suntem invitaţi, şi şeful statului, şi primul-ministru, primesc programul, primesc absolut tot, după care cei doi sau, mă rog, fiecare ţară stabileşte cine este reprezentantul", a spus Ponta.

Întrebat dacă a stabilit o oră pentru întâlnirea cu preşedintele, Ponta a răspuns: "În funcţie de program".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite