Ponta: Năstase nu seamănă deloc cu Băsescu, nu ar fi vrut să aibă la partid un Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Victor Ponta şi-a arătat sâmbătă seară respectul faţă de Adrian Năstase, precizând că acesta nu se asemănă cu Traian Băsescu şi a promovat în partid oameni "care au propria personalitate".

"Eu o să-l respect şi o să-l susţin pe Adrian Năstase totdeauna. Un om care m-a ajutat şi un om care a avut încredere în mine şi care mi-a oferit o şansă de a face politică, şi nu doar politică, nu aş putea eu să mă duc acasă să dorm liniştit dacă la un moment dat i-aş întoarce cu rău acest lucru. Nu am votat niciodată împotriva lui Adrian Năstase, când n-a avut dreptate m-am abţinut (...) Mă sfătuiesc cu Adrian Năstase, inclusiv în chestia cu Severin, dar ştie de asemenea că atunci când iau o decizie o iau cu mintea mea, dovadă că în cazul Severin chiar am luat-o cu mintea mea", a explicat Ponta, la Antena 3, raportarea sa la preşedintele CN al PSD.

"Adrian Năstase nu seamănă deloc cu Băsescu, nu ar fi vrut să aibă la partid un Boc, care să facă orice şi să execute orice giumbuşluc. Cred că apreciază mai mult pe cei care au propria personalitate, de altfel, cam toată conducerea PSD-ului, şi domnul Geoană a fost promovat de Adrian Năstase, şi eu am fost promovat de Adrian Năstase şi Cristi Diaconescu, Titus Corlăţean", a mai adăugat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite