Ponta: M-am obişnuit cu insultele lui Stolojan, bolnav închipuit, şi ale lui Macovei,care mută dosare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, că s-a obişnuit cu insultele şi calominiile "bolnavului închipuit" Theodor Stolojan, precum şi ale Monicăi Macovei care uită ce povesteşte "prin alte părţi atunci când îşi rezolvă casa pentru părinţi şi mută dosare penale".

Declaraţia a fost făcută de primul ministru la începutul şedinţei de guvern.

"M-am obişnuit şi cu insultele şi calomniile şi ale domnului Stolojan, bolnavul închipuit - din 2004 tot e bolnav - şi ale doamnei Macovei care, când îşi rezolvă casa pentru părinţi sau mută dosare penale, uită de ce povesteşte prin alte părţi. Cred că noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut aici şi cred că trebuie să oferim oamenilor, aşa cum am făcut până acum, o alternativă la ceea ce a fost o conducere fanariotă şi antinaţională, o conducere împotriva României reprezentată de guvernele PDL", a spus Ponta.

El a cerut miniştrilor să nu-şi "plece urechea foarte mult" la eventualele atacuri politice asupra lor.

Victor Ponta a adus critici dure la adresa democrat-liberalilor, afirmând că este dezamăgit de acest gen de apucături fanariote. La şedinţa de Guvern este invitat şi edilul Bucureştiului Sorin Oprescu.

De asemenea, premierul a lansat un atac dur la adresa lui Adriean Videanu, pe care îl consideră vinovat de îngroparea Bucureştiului în datorii de milioane de euro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite