Ponta: Condoleanţe pentru decesul maestrului Lucian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD Victor Ponta a transmis, regrete şi condoleanţe pentru moartea lui Ion Lucian, spunând că artiştii de acelaşi calibru care sunt încă în viaţă ar merita un tratament mai demn.

"Condoleanţe şi regretul nostru, ca cetăţeni şi ca oameni, pentru decesul maestrului Ion Lucian, fără a uita că mulţi alţi artişti, de aceeaşi valoare, de acelaşi calibru, în această perioadă trăiesc umilinţe", a spus Ponta.

Liderul PSD a spus că mulţi dintre cei care sunt încă în viaţă ar merita mai multă recunoştinţă.

"Îmi amintesc foarte bine de o ultimă declaraţie în care vorbea de pensia de un leu, care îi revenea în urma modificărilor legislative. Fapt e că, pe măsură ce oameni de asemenea valoare ne părăsesc, poate ne gândim la cei încă sunt în viaţă şi care ar merita un alt tratament, în primul rând mai demn, şi nu neapărat din punct de vedere material", a mai spus Ponta.

Actorul Ion Lucian a murit sâmbătă seară. Ion Lucian urma să primească, în martie, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) din Capitală, dar ceremonia a fost amânată, din cauza bolii artistului. El a fost internat pe 11 martie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, cu suspiciune de bronhopneumonie şi anemie, iar sâmbătă seară, a trecut în nefiinţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite