Ponta: Ideea de a colabora cu UDMR în judeţele unde are o prezenţă semnificativă, perfect posibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Oradea, că apreciază drept "posibilă, fezabilă şi de dorit" încheierea unor protocoale de colaborare pe plan local între USL şi UDMR şi în alte judeţe ale ţării, unde Uniunea are o prezenţă semnificativă.

"Ideea de a colabora pe plan local cu UDMR în judeţele unde Uniunea are o prezenţă semnificativă - şi nu este vorba doar de Satu Mare, ci şi de Cluj, Arad, Timiş, Mureş - din punctul nostru de vedere este perfect posibilă, fezabilă şi de dorit", a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.

Liderul PSD a afirmat, de asemenea, că în judeţul Mureş USL va acţiona astfel încât candidatul PDL să nu mai rămână singur în faţa celui de la UDMR, scrie Mediafax.

"De altfel, cred că într-o zonă, poate cea mai sensibilă din acest punct de vedere, la Târgu Mureş - şi am anunţat asta în numele USL - că ideea de a nu mai avea candidat ca să rămână candidatul PDL singur în faţa celui de la UDMR, nu mai există", a spus Victor Ponta, fără a preciza însă dacă USL va avea la Târgu Mureş candidat propriu, sau dacă va sprijini candidatul UDMR.

În judeţul Bihor, preşedintele organizaţiei judeţene a UDMR, Alexandru Kiss, şi liderii USL din judeţ au semnat deja, joi, un protocol de colaborare cu o valabilitate până în anul 2016, prin care se obligă să formeze majorităţi în toate consiliile locale din judeţ şi să susţină în plan naţional parteneriatul început la Oradea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite