Ponta: Guvernul îi va recompensa pe medialiații de la Jocurile Paralimpice ca pe cei de la Olimpiadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jocurile Paralimpice
Jocurile Paralimpice

Premierul Victor Ponta se mândrește cu faptul că România participă cu cea mai mare delegație de sportivi la Jocurile Paralimpice și promite că Guvernul îi va recompensa pe medaliații acestei competiții "exact ca şi pe cei care au obţinut rezultate foarte bune şi la recenta Olimpiadă".

"Mă bucură foarte mult faptul că, în cadrul acestei ediţii, România participă cu cea mai mare delegaţie de sportivi, reprezentând ţara noastră la probele de atletism, paraciclism, nataţie şi tenis de masă", se arată în comunicatul de presă emis miercuri de Guvern.

Premierul consideră că, deși este un eveniment sportiv mai puțin mediatizat, nu este "nicidecum mai puţin important sau spectaculos".

Premierul consideră că, din multe puncte de vedere, "sportivii noştri sunt deja olimpici, întrucât, prima şi cea mai grea victorie pe care au obţinut-o a fost cea asupra spiritului - nu întâmplător, motto-ul Jocurilor Paralimpice este <<spirit în mişcare>>".

Premierul a ținut să precizeze că Guvernul îi va recompensa pe medaliații acestor Jocuri Paralimpice "exact ca şi pe cei care au obţinut rezultate foarte bune şi la recenta Olimpiadă".

La această ediție a Jocurile Paralimpice participă șase sportivi Florin Cojoc, Eduard Carol Novak, Imre Torok, Naomi Ciorap, Samuel Ciorap și Dacian Makszin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite